top of page

Інтерактивний Форум "Почуй лікаря"

Сьогодні у Львові розпочався інтерактивний Форум "Почуй лікаря" до проведення якого залучений Львівський обласний центр контролю та профілак-тики хвороб МОЗ. На Форумі представ-лені блоки - компоненти, що формують громадське здоров'я. Психічне здоров'я, здорове харчування, травми та багато-багато іншого!




Споживання їжі відповідно до Тарілки здорового харчування дасть можливість забезпечити організм не лише кілокалоріями, а і належною кількістю білків, буглеводнів, жирів, вітамінів та мікроелементів. Пам'ятаємо, що на добу слід споживати не більше 5г солі в складі харчових продуктів, не більше 25г цукру. Здоровій людині необхідно вживати рідину не менше 4% від ваги або 30 мл на 1 кг. Уникайте трансжирів!






А Ви знали, що лікування багатьох захворювань жіночої статевої сфери починаються з рекомендації щодо зміни харчування? Що 30 хвилин в день фізичної активності є профілактикою онкопатології молочної залози? Що вакцинація проти папіломавірусу доступ-на і ефективна проти раку шийки матки? Що профілактичний огляд у гінеколога можна пройти без скерування сімейного лікаря?

Саме про це зараз відбувається панельна дискусія форуму Почуй лікаря


Comments


bottom of page