top of page

Спекли пасочку? А скільки ж її можна з'їсти на Великодні свята?

Паска — це здобне тісто, яке традиційно виготовляється з білого борошна, цукру, яєць і масла, а також може містити родзинки та інші сухофрукти. Через високий вміст калорій і жирів, важливо вживати її помірно.


Рекомендація. Обмежте порцію паски до 1-2 невеликих шматочків на день. Це допоможе контролю-вати загальну кількість калорій, обмежити вживання цукру.

Пам'ятаємо - цукру можна без-печно 25 грам на день. Ну..... мак-симум 50 коли ДУЖЕ хочеться! А пасочки солоденькі!

Смачної Вам паски і міцного здоров'я!


Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб

Опубліковано Nataliya Ivanchenko Timko

2 перегляди0 коментарів

Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page