top of page

Про психологію небезпеки у медсестринстві

Про психологію небезпеки у медсестринстві — тема виступу генеральної директорки Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб Наталії Іванченко Nataliya Ivanchenko Timko на ІІІ-му Осінньому медсестринському форумі у Львові.


Осінній медсестринський форум втретє проводять в Україні. Цьогорічна тема форуму – «Медсестринство перед обличчям викликів». Форум покликаний підтримати медсестринство в Україні у період війни, наголосити на важливості сестри медичної у психічній та фізичній реабілітації пацієнтів як рівноправного учасника мультидисциплінарної команди. Учасники форуму удосконалюватимуть практичні навички щодо догляду за лежачим пацієнтом, покращуватимуть свої комунікативні навички тощо. Кредо форуму незмінне – «Часточку душі віддаю людям».


Участь у форумі взяли міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко, начальник Львівської ОВА Максим Козицький, керівниця Координаційного центру з психічного здоров'я Кабінету Міністрів України Оксана Збітнєва, директорка з координації органів центральної і регіональної влади Координаційного центру КМУ, радниця Прем'єр-міністра Ірина Микичак, начальник Львівської районної військової адміністрації Христина Замула, колеги з Польщі.


Bình luận


bottom of page