top of page

Зустріч з медиками


Давно не було так багатолюдно в конференц-залі Управління Львівської залізниці. Через пандемію коронавірусної інфекції та війну очні зустрічі з медиками не проводилися.

23 березня на зустріч з колективом були запрошені генеральний директор Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України Nataliya Ivanchenko Timko

та заступник генерального директора ДУ "Львівський ОЦКПХ МОЗ"


Тема зустрічі, як ніколи, актуальна!

«Аналіз стану захворюваності на COVID-19.

Роль вакцинації у профілактиці коронавірусної інфекції, в тому числі бустерних доз»

«Профілактика цукрового

діабету»

Основним лейтмотивом інформації про захворюваність на COVID-19 став наочний доказ росту кількості випадків з початку цього року, в тому числі реєстрація летальних випадків, що підтверджує головну думку, яку медики хочуть донести до населення, – вакцинація життєвонеобхідна!

Одним із ускладнень перенесеного захворювання на COVID-19 є цукровий діабет.

Неінфекційні хвороби, в тому числі цукровий діабет, складають для охорони здоров'я найбільший тягар. При чому, запобігти їх виникненню у багатьох випадках можна, дотримуючись здорового способу життя. Дуже важливою у профілактиці неінфекційних захворювань, а цукрового діабету особливо, є роль, зокрема, раціонального харчування.

Поради звернути увагу на те, що ми щодня обираємо для харчування у своїх родинах, чи звертаємо увагу на написи на етикетках харчових продуктів, чи зауважуємо скільки цукру і солі споживаємо кожного дня, викликали жваве обговорення в залі.

Заступник директора виконавчого РФ «Львівська залізниця» з управління персоналом та соціальної політики Андрій Кирда, підсумовуючи, висловив побажання продовжити такі зустрічі, адже почути інформацію з перших уст лікарів профілактичної медицини, мати можливість поставити запитання – дуже корисно і мотивуюче!

Якщо хоча б кілька людей із присутніх змінять свої поведінкові звички, зрозуміють важливість вакцинації – це буде великий внесок у збереження здоров'я залізничників!

Ми працюємо, щоб Ви були здорові!

Comments


bottom of page