top of page

Україно-швейцарський проєкт «Рецепт здоровʼя 35+»

«Дрогобицька ковбаса» є світовою візитівкою Дрогобича.

1956 році була затверджена марка «Дрогобицька», яка пішла у серійне виробництво на Дрогобицькому мʼясному заводі.

Сьогодні ТОВ”Дрогобицький мʼясокомбінат” проводить забій великої рогатої худоби і обвалку.Потужність підприємства становить 30 тонн м’яса, великої рогатої худоби в зміну.

Саме на цьому підприємстві фахівці Дрогобицького районного відділу Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України продовжують працювати в межах Україно-швейцарського проєкту «Рецепт здоровʼя 35+».

Як навчитися дбати про своє здоров’я ,як уникнути шкідливих факторів, які впливають на ризик виникнення ССЗ про це говорили з працівниками підприємства.


Під час зустрічі :

-40 працівникам провели анкетування на оцінку рівня ризику розвитку цукрового діабету та ССЗ;

-40 робітникам визначали індекс-маси тіла та вимірювання артеріального тиску;

-40 працівникам визначили добову потребу води та калорій.

-10 працівникам провели анкетування на визначення залежності від куріння та склали план відмови від куріння.



Ініціатива є частиною інформаційної кампанії «Стань на варті свого серця» у межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоровʼя»

6 переглядів0 коментарів

Yorumlar


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page