top of page

В рамках міні-проєкту «Піклуйся про своє серце»

Сьогодні в рамках активностей міні-проєкту «Піклуйся про своє серце», з нагоди проведення Європейського тижня громадського здоров'я, фахівці відділу на залізничному транспорті Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб зустрілися із працівниками Бази обслуговування пасажирів ВСП "Пасажирське вагонне депо Львів".

Тема актуальна для сьогодення – цукровий діабет: ризики, сприятливі фактори для виникнення, як запобігти, а в разі захворювання – як не допустити ускладнень.


Під час заходу залізничники не лише почули корисну інформацію, але й мали нагоду безоплатно пройти тестування на рівень глюкози в крові.

Всього обстежено 24 особи, з них у 9-ти зафіксовано підвищені показники. Люди одразу ж отримали рекомендації від лікаря-терапевта лінійної поліклініки ВСП "Пасажирське вагонне депо Львів".

На завершення присутні отримали буклети з інформацією про заходи профілактики захворювань серцево-судинної системи, цукрового діабету (причому, з QR-кодом, за посиланням на який можна пройти онлайн-тестування і дізнатися про особистий ризик виникнення захворювання), а також з інформацією про доступ до медичних послуг, які надаються згідно з програмою медичних гарантій НСЗУ.

Взяли участь у заході і наші колеги із Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб та Житомирського обласних центрів контролю та профілактики хвороб. Вчимося один в одного, ділимося досвідом.


Comments


bottom of page