Фахівці Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб відвідали Миколаївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 та Жидачівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2, де поспілкувалися з учнями 1-их та 4-их класів на тему: «Основи здорового харчування для учнів 1-4 класів. Екстрапродукти та здоровий перекус».
Мета зустрічі — сформувати у школярів навичку виокремлювати екстрапродукти (з великим вмістом жиру, цукру, солі) з-поміж іншої їжі та навчити обирати корисну альтернативу.
Школярі дізнались:
Про шкоду екстрапродуктів, оскільки вони містять недостатньо поживних речовин, а от перероблених жирів, солі та цукру в них – забагато
На які корисні, а головне здорові продукти можна замінити екстрапродуктів
Який здоровий і збалансований ланч-бокс на перекус можна зробити
Учні активно обговорювали тему лекції і ділились своїми вподобаннями у харчуванні.
Заходи проводяться завдяки сприянню Дитячого фонду ООН UNICEF (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine.
Дякуємо БФ NEEKA Ukraine за допомогу в організації заходу.
Comments