top of page

Третій сектор: молочні та кисломолочні продукти


Молочна продукція має свій окремий сектор на тарілці здорового харчування.


Чому вона така важлива?

Тому що ця продукція задовольняє нашу потребу у вітаміні А та групи В, цинку, селену та кальцію, і крім цього в ній містяться ще й корисні бактерії, які покращують мікрофлору кишківника та його роботу загалом.

Рекомендовано щодня вживати 2,5-3 порції молочних та кисломолочних виробів.

Надаємо перевагу білим продуктам без доданого цукру та помірної, не нульової жирності.

 Формуємо тарілку здорового харчування! Далі буде!


Commenti


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page