Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України продовжуємо інформувати щодо заходів профілактики інсульту! Це - здорова їжа, а саме - 1) Надавайте перевагу оливковій олії при приготуванні салатів або використовуйте суміш соняшникової та лляної олії; додавайте її небагато, адже 50 мл олії – це середня добова норма. 2) Їжте рибні страви два-три рази на тиждень, з яких принаймні одна повинна бути приготована з жирної морської риби. 3) Обирайте молочні продукти помірної жирності, надавайте перевагу пісному м'ясу. 4) Готуйте без надмірного додавання жиру. Якщо смажите (хоча смаження варто обмежити), то не наливайте багато олії, достатньо кількох крапель.
top of page
bottom of page
Comments